Over ons

OVER GET HEALTHY

Een nieuw begin

Olav Pranger zat met ruim 20 kilo overgewicht op de bank toen Extreme Weight Loss met Chris Powell, de Amerikaanse versie van Obese, voorbij kwam op de televisie. Dat programma veranderde zijn leven.

Geïnspireerd door Chris

Olav raakte geïnspireerd door een leeftijdsgenoot die meer dan 100 kilo verloor in één jaar. De 20 kilo die hij kwijt wilde leek ineens een peulenschil. Maar hij was nog meer onder de indruk van de manier waarop personal trainer Chris Powell het traject begeleidde.

Passie: vallen en opstaan

Toen de aflevering voorbij was voelde hij een vuurtje branden in zijn hart. Hij had zijn passie ontdekt. Hij is keihard gaan trainen, gezond gaan eten en kwam erachter dat, hoe makkelijk het ook lijkt, afvallen en gezonder worden flink wat uitdagingen met zich meebrengt. Des te trotser was hij toen hij na heel veel vallen en opstaan eindelijk zijn streefgewicht wist te behalen én behouden.

Mensen helpen gezond en gelukkig te worden

Inmiddels heeft Olav samen met zijn team honderden mensen mogen helpen om hun leefstijl te veranderen en sterk, fit en zelfverzekerd te worden. Het is zijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen gezond en gelukkig te worden.

WAAROM GET HEALTHY?

Wij helpen mensen door gebruik te maken van effectieve en duurzame methodes waardoor je uiteindelijk een stuk gezonder wordt en je gelukkiger voelt. Iedereen verdiend het om zich sterk, fit, lekker in zijn vel en zelfverzekerd te voelen!

Persoonlijke begeleiding 100%
Resultaatgerichte trainingen 96%
Goede sfeer 98%
Faciliteiten & service 89%

* Deze percentages zijn gebaseerd op ons meest recente tevredenheidsonderzoek

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN