U bevindt zich hier : Get Healthy >Onze programma's >Sterker worden

Strong in shape

Strong in shape is de naam van een ijzersterk concept dat bestaat uit verschillende effectieve programma's die op elkaar aansluiten. Ieder Strong in shape programma is uniek omdat u alleen de programma's doorloopt die u nodig heeft om uw doel te bereiken.

Strong in shape is een uniek programma waarmee u door middel van krachttraining en voedingsadvies een sterk en fit lichaam gaat ontwikkelen. Het programma is ontworpen door Olav Pranger. In de afgelopen jaren heeft hij met dit programma al tientallen mensen geholpen om hun doel te behalen.

Strong in shape is uitermate geschikt voor iedereen die een sterker en fitter lichaam wil ontwikkelen op de meest effectieve manier.

Ieder Strong in shape programma start met Perform great in 8

Klik hier om u aan te melden voor een vrijblijvend informatiemoment.

Perform great in 8

Perform great in 8 is de eerste fase van Strong in shape. In Perform great in 8 helpen wij u om meetbaar sterker en zichtbaar fitter te worden, en in het bijzonder met het creëren van een mentale en fysieke basis waarop u verder kunt bouwen.

Deelnemen aan Perform great in 8 kan al vanaf € 199,- en we kunnen u meestal binnen een week helpen met de opstart. Termijnbetalingen en trainen met een personal trainer behoren tot de mogelijkheden.

Als u tijdens Perform great in 8  uw doel behaald, dan adviseren wij u ons Maintain your gain programma aan. Heeft u uw doel nog niet behaald? Dan is Perform more in 4 de meest voordehandliggende optie. Over deze programma's vertellen wij u graag meer tijdens een vrijblijvend informatiemoment.

Klik hier om u aan te melden voor een vrijblijvend informatiemoment.