U bevindt zich hier : Get Healthy >Onze programma's >Afvallen

Lifestyle change

Lifestyle change is een uniek programma waarmee u niet alleen gaat afvallen maar in het bijzonder gezonder en sterker wordt en grip leert houden op uw gewicht. Het programma is ontworpen door Olav Pranger. In de afgelopen jaren heeft hij met dit programma al honderden mensen geholpen om hun streefgewicht te bereiken.

Lifestyle change is uitermate geschikt voor iedereen die worstelt met overgewicht en daar definitief mee wilt afrekenen.

Ieder Lifestyle change start met Losing weight in 8

Klik hier om u aan te melden voor de vrijblijvende informatieavond.

Losing weight in 8

Losing weight in 8 is de eerste fase van Lifestyle change. In Losing weight in 8 helpen wij u om in 8 weken minimaal 6 tot 12 kilo af te vallen, en in het bijzonder met het creëren van een mentale en fysieke basis waarop u verder kunt bouwen aan uw nieuwe, gezonde Lifestyle.

Deelnemen aan Losing weight in 8 kan al vanaf € 199,- en we kunnen u meestal binnen een week helpen met de opstart. Termijnbetalingen en trainen met een personal trainer behoren tot de mogelijkheden.

Als u tijdens Losing weight in 8 uw streefgewicht behaald, dan adviseren wij u ons Maintain instead of gain programma aan. Heeft u uw doel nog niet behaald? Dan iis ons Losing more in 4 programma de meest voordehandliggende optie. Over deze programma's vertellen wij u graag meer tijdens onze informatieavond.

Klik hier om u aan te melden voor de vrijblijvende informatieavond.