Personal training

Op zoek naar een stok achter de deur? Die heeft u gevonden. Op zoek naar keiharde resultaten? Die zijn binnen handbereik. Onder begeleiding van onze personal trainers gaat u resultaatgericht te werk!

Bij Get Healthy kunt u op twee manieren gaan samenwerken met een personal trainer.

U kunt kiezen voor een van onze effectieve programma's. Deze programma's beginnen met een programma van 8 weken en zijn ontworpen voor mensen die graag gewicht willen verliezen of sterker en fitter willen worden. Gedurende het programma werkt u minimaal één keer per week samen met uw personal trainer!

Of u kunt ervoor kiezen om 10, 20 of 50 personal training sessies af te nemen. Welke doelstelling u heeft maakt dan niets uit en tevens kunt u de personal training sessies flexibeler besteden.

Voor welke samenwerking u ook kiest. Wij garanderen dat u op basis van uw wensen en beginsituatie altijd gekoppeld wordt aan een personal trainer wiens specialisatie het beste bij u past. Zo bent u verzekerd van de best mogelijke begeleiding.

Personal training sessies organiseren wij meestal in ons Lifestyle Centre, maar er zijn ook mogelijkheden op een locatie die u wenst. 

Onze personal trainers werken uitsluitend op afspraak. Zij zijn niet gebonden aan de openingstijden van ons Lifestyle Centre. In overleg is er heel veel mogelijk!

Personal training sessies bij Get Healthy duren altijd 50 minuten en bieden wij aan vanaf € 45,- per sessie. Een vrijblijvend intakegesprek, termijnbetalingen en trainen in small group verband behoren tot de mogelijkheden.

Als u kiest voor small group training hangt het totaalbedrag per sessie per persoon van het aantal personen in de small group. Voor meer informatie over small group training kunt u het beste contact opnemen met Olav Pranger via olav@get-healthy.nl. 

Olav Pranger is op dit moment volgeboekt. Als u toch graag met hem wilt samenwerken kunt u dat bij uw aanmelding aangeven. Hij neemt dan persoonlijk contact met u op om u op de hoogte te brengen van de eerstvolgende mogelijkheid. Het uurtarief van Olav wijkt af van de tarieven die genoemd worden op onze website.

Klik hier om vrijblijvend uw gegevens achter te laten.